Topcon

Topcon

Topcon Positioning Group ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie.

De bevolking neemt toe, er zullen dus steeds meer steden, wegen en bruggen nodig zijn. De mensen moeten zich kunnen verplaatsen en er moet genoeg voedsel zijn. Er is dus veel werk te verzetten. Dat maakt dat onze infrastructuur en landbouw wereldwijd in een snel tempo veranderen. De manier waarop we ontwerpen, bouwen, verbouwen en beheren krijgt een andere vorm. Topcon creëert oplossingen en workflows die rekening houden met deze ontwikkelingen en maakt het mogelijk om deze verder door te voeren in de huidige en toekomstige manier van werken. De integratie van zeer nauwkeurige positionering producten, snelle imaging en informatiemanagement vanuit de cloud zorgt voor een hogere productiviteit, een betere kwaliteit en een kleinere impact op het milieu.

“We combineren technologie, kennis van processen en betrokken medewerkers om zo samen met jou tot de beste oplossingen te komen”