Vacature Entree & Museumwinkel medewerkers

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en wil je werken op het leukste fort van Nederland? Dan zoeken wij jou!!

GeoFort Herwijnen is op zoek naar Entree & Museumwinkel medewerkers (0-uren contract)

Entree en Museumwinkel
Je bent het gezicht van de entree en de museumwinkel. Je ontvangt bezoekers met gastvrijheid. Je zorgt voor een soepele doorgang van de bezoekers. Je bent als Entree & Museumwinkel medewerker verantwoordelijk voor het secuur registreren van de tickets. Ook maak je de bezoekers attent op wat de activiteiten van die dag zijn. Je deelt bandjes uit en vertelt in het kort waar de bezoekers kunnen starten. Aan het einde van de dag vraag je de bezoekers naar hun ervaring zodat we het museum kunnen blijven verbeteren. Ook zorg je voor voldoende folders en brochures op het activiteitenbord.

In het entreegebouw bevindt zich ook de museumwinkel, welke is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Je bent ook verantwoordelijk voor de verkoop van winkelgoederen die passen bij de doelgroep. De winkel wordt door jou regelmatig gestoft en geveegd en de producten worden door jou altijd netjes gespiegeld. Je hebt gevoel voor het etaleren van onze producten. Ook zorg je dat de binnengekomen goederen worden geteld en gestickerd. En vul je bij vanuit de voorraad.

Dagelijkse routine
Je opent het museum volgens de checklist en controleert of alle exhibits werken en geeft eventuele mankementen meteen door. Je vult het Dagelijkse Activiteiten Schema Entree in en legt alles klaar om de bezoekers ontspannen te ontvangen.

Aan het einde van de dag sluit je het museum volgens de checklist en controleert nogmaals de exhibits en geeft mankementen weer meteen door.

Team en samenwerken
In het team zorgen jullie er samen voor dat alle entreemedewerkers eenzelfde klantbeleving inzetten. Jullie werken ook samen met vrijwilligers. Zij zijn echt onderdeel van het team.

Beschikbaarheid en werktijden
Ons museum is geopend in de weekenden en in alle schoolvakanties. We werken in teamverband en we verwachten minstens 1 dag beschikbaarheid in het weekend en een ruime beschikbaarheid in de vakanties. Werktijden kunnen variëren van een hele dag tot een dagdeel. Het museum is in het weekend en in vakanties geopend van 10.00-17.30 (in de winterperiode van 11.00-17.00)

Functie-eisen Entree & Museumwinkelmedewerker:   

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met winkelprocessen is een pré (kassasystemen, ticketverkoop)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal)
 • Kennis van Microsoft Office software (Word, Excel, Outlook)
 • Je werkt in de weekeinden en schoolvakanties (min. 1 dag per weekend beschikbaar)

Persoonlijke kenmerken:   

 • Enthousiast en klantvriendelijk;
 • Efficiënte en ordelijke manier van werken en ver vooruit kunnen denken;
 • Stressbestendig, secuur en een vlotte werker;
 • Goed samen kunnen werken;
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 35 km van GeoFort

GeoFort biedt:

GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Het forteiland is een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. Op het GeoFort is er ruimte voor ontwikkeling via trainingen of workshops. GeoFort biedt een passend salaris dat wordt afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

Bij GeoFort verdien je direct een goed loon. De instaptarieven zijn:

 • 18 jaar: € 7,63 per uur
 • 19 jaar: € 8,94 per uur
 • 20 jaar: € 11,24 per uur
 • 21+ jaar: € 14,12 per uur

*dit zijn all-in lonen inclusief vakantie-uren en vakantiegeld

Als je laat zien wat je in huis hebt, inzet toont en vooruitgang boekt, kun je groeien in salaris.

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan voor 30 juni een e-mail onder vermelding van “Entree/Museumwinkelmedewerker” naar vacature@geofort.nl of app naar 06-81623599.