Herfstvakantie

Breng de herfstvakantie een bezoek aan GeoFort! Twee weken lang (12 t/m 27 oktober) kan je jezelf uitleven met thema’s als klimaat, big data en Minecraft. Stap in de virtuele lift en reis naar de kern van de aarde – op zoek naar nieuwe energiebronnen. Vind je weg door het Minecraftdoolhof. Draai aan de 4D globe en zie hoe de aarde veranderd door de eeuwen heen.

GeoLab
Woensdag 16 oktober & 23 oktober

We gaan weer spannende proefjes doen in ons GeoLab! Kijk met de waterbak of jij droge voeten houdt als de zeespiegel stijgt. En kijk met windmolentjes hoe windenergie werkt. Trek je witte labjas aan en kom experimenteren.

Reserveer hier wel vooraf alvast je plekje (vol = vol).

Klimaatspeurtocht
Elke dag tussen 11:00 – 16:00

Beleef in de herfstvakantie het thema klimaat met een leuke speurtocht. Vind je weg over het forteiland – op zoek naar de juiste codes. Beantwoord vragen, ontdek interessante weetjes om de juiste code te bemachtigen. En open de schatkist!

GPS tekenen
Vrijdag 18 oktober & 25 oktober tussen 14:00 – 16:00

Door jezelf te verplaatsen met GPS, laat je een ‘spoor’ achter. Hiermee kan je lopend of fietsend de gekste figuren maken. Teken jij het grootste Minecraftpoppetje op ons forteiland?

Ps. je kan thuis natuurlijk al oefenen met Google Maps. Deel met ons jouw leukste Minecraftpoppetje via social media.

Minecraftspeurtocht
Elke dag tussen 11:00 – 16:00

Help! De dijk is doorgebroken. Heel het GeoFort staat onder water – het virtuele GeoFort. Het is aan jou om de code te vinden die Waterschap nodig heeft om de dijk te repareren. Warp, speur en ontdek jouw weg door het digitale GeoFort om het te redden van overstroming!

Bestel online alvast je tickets voor de GeoExperience met 5% korting!