Nominatie Leukste Uitje ANWB

De ANWB heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de verkiezing van het “Leukste Uitje 2023”. En GeoFort is daar één van! Uiteraard willen we ook graag winnen. Daarvoor hebben we de hulp van onze bezoekers en vrienden van het fort nodig. Stem ook op GeoFort!

Wij zijn vereerd dat we genomineerd zijn door de ANWB. We hopen dat jullie allemaal op GeoFort willen stemmen, want jouw stem maakt het verschil.

GeoFort is een uitje voor kinderen 4 tot 104 jaar waar voor iedereen wel wat leuks te ontdekken is. In de Speurtuin kunnen kinderen heerlijk spelen, klimmen en klauteren. In de GeoExperience ontdek je binnen en buiten allerlei manieren om te speuren en leer je op leuke manier meer over thema’s als klimaat, energie en watermanagement. Dit alles op een avontuurlijk forteiland midden in de Betuwse natuur.

Stem op GeoFort

Het “Leukste Uitje” is een publieksprijs en daarom hebben we veel stemmen nodig. Je hoeft geen lid te zijn van de ANWB om te mogen stemmen. Stemmen kan van 20 juli tot en met 30 oktober 2022.Help je ons winnen? Breng je stem uit via www.anwbleuksteuitje.nl/geofort