Plan je bezoek praktisch

Kinderen Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Bijzondere entreeprijzen

Museumkaart: gratis. Het is niet mogelijk om bij ons een Museumkaart aan te schaffen. Wel kun je online een museumkaart bestellen via www.museumkaart.nl/bestel , die wordt binnen 5 werkdagen thuis gestuurd en is vanaf dat moment direct geldig.

Voor kinderen tot en met 3 jaar is de entree gratis. Voor 65+ en veteranen hanteren we aangepaste ticketprijzen. In samenwerking met diverse partijen is het mogelijk om tickets te kopen met korting. Partijen waar we mee samenwerken: VriendenLoterij, Postcode Loterij, DagjeWeg.nl, ANWB, Social Deal.

Openbaar vervoer

GeoFort is per OV bereikbaar via de treinstations van Geldermalsen (14 km van het fort) en Leerdam (5 km van het fort). Er rijdt een buurtbus vanaf station Leerdam en station Geldermalsen richting GeoFort (uitstappen bij bushalte Asperen, Gemeentehuis).

Vanaf bushalte Asperen, halte ‘gemeentehuis’ is het nog 2 km prachtig wandelen over de Lingedijk (zie kaartje). Is dit te ver lopen? Zie dan informatie over taxi’s.

Meer informatie en OV route plannen? Kijk op https://9292.nl/

Taxi

Vanuit de stations Leerdam en Geldermalsen rijden taxi’s op afroep naar GeoFort. De ritprijs is hetzelfde voor 1 als voor max. 4 personen.

Vanaf station Leerdam
OV-taxi : 10 minuten, ± € 13;
Taxi : 10 minuten, ± € 15;

Vanaf station Geldermalsen
OV-taxi : 20 minuten, ± € 22;
Taxi : 20 minuten, ± € 38;

Bussen & vrachtauto’s

Zwaar verkeer dient GeoFort vanuit het zuiden te benaderen: A15, afslag Leerdam > N848 richting Leerdam: bewegwijzering GeoFort volgen (Bloklandweg en Nieuwe Steeg)

Doolhof buiten Betuwe Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Minder validen

Er zijn 2 parkeerplaatsen op de oprijlaan gereserveerd voor mindervaliden. Voor bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel hebben we een gereduceerd entree tarief van €3,50, omdat het terrein niet helemaal toegankelijk is met een rolstoel.

Een klein deel van de GeoExperience binnen ( 5 attracties) is redelijk toegankelijk. Er zijn wel drempels, het straatwerk is niet overal vlak en de doorgangen zijn smal. De bovenverdieping van de kazerne, waar de vergaderzalen zijn, is alleen per trap bereikbaar. Het terrein buiten is veelal heuvelachtig en/of ongelijk, waardoor de buiten activiteiten slecht toegankelijk zijn. Restaurant de Wereldpan is goed toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van passend sanitair.

Doolhof buiten Betuwe Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Huisregels

Bekijk onze huisregels.