Plan je bezoek praktisch

Kinderen Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Bijzondere entreeprijzen

Museumkaart: gratis. Het is mogelijk om bij ons een Museumkaart aan te schaffen, houd er rekening mee dat de voorraad beperkt is. Of bestel online je museumkaart, die wordt binnen 5 werkdagen thuis gestuurd en is vanaf dat moment direct geldig.

BankGiro Loterij VIP-KAART: 20% korting bij de entree;

Veteranenpas: 50% korting bij de entree;

Tapperuse: betaal per minuut.

Openbaar vervoer

GeoFort is per OV bereikbaar via de treinstations van Geldermalsen (14 km van het fort) en Leerdam (5 km van het fort). Er rijdt een buurtbus vanaf station Leerdam en station Geldermalsen richting GeoFort (uitstappen bij bushalte ‘brandweer’ in Asperen).

Vanaf bushalte Asperen, halte ‘brandweer’ is het nog 1,5 km prachtig wandelen over de Lingedijk (zie kaartje). Is dit te ver lopen? Zie dan informatie over taxi’s.

Taxi

Vanuit de stations Leerdam en Geldermalsen rijden taxi’s op afroep naar GeoFort. De ritprijs is hetzelfde voor 1 als voor max. 4 personen.

Vanaf station Leerdam
NS Zonetaxi : 10 minuten, ± € 13;
Taxi : 10 minuten, ± € 15;

Vanaf station Geldermalsen
NS Zonetaxi : 20 minuten, ± € 22;
Taxi : 20 minuten, ± € 38;

Bussen & vrachtauto’s

Zwaar verkeer dient GeoFort vanuit het zuiden te benaderen: A15, afslag Leerdam > N848 richting Leerdam: bewegwijzering GeoFort volgen (Bloklandweg en Nieuwe Steeg)

Doolhof buiten Betuwe Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Minder validen

Er zijn 2 parkeerplaatsen op de oprijlaan gereserveerd voor mindervaliden. Het 3D Café is goed toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van passend sanitair.

Een klein deel van de GeoExperience binnen ( 5 attracties) is redelijk toegankelijk. Er zijn wel drempels, het straatwerk is niet overal vlak en de doorgangen zijn smal. De bovenverdieping van de kazerne, waar de vergaderzalen zijn, is alleen per trap bereikbaar. Het terrein buiten is veelal heuvelachtig en/of ongelijk, waardoor de buiten activiteiten slecht toegankelijk zijn.

Doolhof buiten Betuwe Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Huisregels

Bekijk onze huisregels.