Plan je bezoek praktisch

Kinderen Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Bijzondere entreeprijzen

Museumkaart: met een museumkaart is de toegang gratis. Het is ook mogelijk om bij ons een Museumkaart aan te schaffen.

Bij online aanschaf van de reguliere tickets via de GeoFort website ontvang je €1,- korting t.o.v. van de prijs aan de kassa.

Voor kinderen tot en met 3 jaar is de entree gratis. Voor 65+ en veteranen hanteren we aangepaste ticketprijzen. In samenwerking met diverse partijen is het mogelijk om tickets te kopen met korting. Partijen waar we mee samenwerken: VriendenLoterij, Postcode Loterij, DagjeWeg.nl, ANWB, Social Deal.

Doolhof buiten Betuwe Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Minder validen

Er zijn 2 parkeerplaatsen op de oprijlaan gereserveerd voor mindervaliden. Voor bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel hebben we een gereduceerd entree tarief van €4,00, omdat het terrein niet helemaal toegankelijk is met een rolstoel.

Een klein deel van de GeoExperience binnen ( 5 attracties) is redelijk toegankelijk. Er zijn wel drempels, het straatwerk is niet overal vlak en de doorgangen zijn smal. De bovenverdieping van de kazerne, waar de vergaderzalen zijn, is alleen per trap bereikbaar. Het terrein buiten is veelal heuvelachtig en/of ongelijk, waardoor de buiten activiteiten slecht toegankelijk zijn. Restaurant de Wereldpan is goed toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van passend sanitair.

Openbaar vervoer

GeoFort is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door middel van de haltetaxi, rechtstreeks vanaf bijvoorbeeld treinstation Gorinchem of Geldermalsen. Voor de ingang van GeoFort is de halte. Hier kan worden op- en uitgestapt.

De haltetaxi sluit goed aan op het gewone OV-netwerk en is te reserveren via:
haltetexiRRReis.nl
– de 9292 app
– Telefonisch via 085 – 004 66 99

Een haltetaxi dient minimaal één uur vooraf gereserveerd te worden.

Meer informatie en OV route plannen? Kijk op https://9292.nl/

Taxi

Vanuit de stations Leerdam en Geldermalsen rijden taxi’s op afroep naar GeoFort. De ritprijs is hetzelfde voor 1 als voor max. 4 personen.

Reserveer een OV-taxi via de NS website: https://www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-taxi.html

Bussen & vrachtauto’s

Zwaar verkeer, zoals bussen en vrachtauto’s dienen GeoFort vanuit het zuiden te benaderen: A15, afslag 29 Herwijnen, richting het zuiden de N848, bij rotonde richting Herwijnen N830, bij het dorp Herwijnen op de rotonde linksaf de Nieuwe Steeg (richting het noorden).

Doolhof buiten Betuwe Onderwijs bij GeoFort educatief schoolreisje leren door te beleven

Huisregels

Bij GeoFort hanteren we een aantal huisregels. Om het voor iedereen leuk te houden, willen we iedereen vriendelijk verzoeken zich hieraan te houden.