fbpx

Een culinaire verkenning van het Fort bij de Nieuwe Steeg.​

Heb je ooit een 6 gangen diner geproefd op een spannend uitgelicht oud fort? Dan heeft GeoFort deze winter een primeur, op een aantal avonden in februari en maart wordt een culinaire lichtjesroutes uitgezet. Onderweg word je verrast door boeiende verhalen, in combinatie met heerlijke voorgerechten langs de route.

Op een van de donkerste plekken van Nederland ligt een spannend Fort bij de Nieuwe Steeg, tijdelijk uitgelicht voor het exclusieve 6-gangen diner met avondwandeling. Met een stormlampje in de hand ga je het fortterrein verkennen, zowel de bomen, bunkers, heuvels als de fortgracht komen op een sprookjesachtige manier tot leven.

Na de expeditie FortGlow neem je plaats in de karakteristieke kazerne. Daar geniet je in de monumentale omgeving van heerlijke gerechten met een bijpassend wijnarrangement. Het menu is een geheim van de chef, natuurlijk houden we rekening met dieetwensen.

We kijken ernaar uit het UNESCO Forteiland open te stellen voor culinaire avonturiers!

Alle edities zijn voorbij, dank voor uw bezoek!

Wil je op de hoogte worden gehouden van toekomstige edities? Shrijf je hier in voor de wachtrij.

De avond wordt ingeluid met een wandeling over het sfeervol verlichtte Forteiland. Met een stormlantaarn in de hand loop je onder leiding van een gids langs de oude bunkers en remises. Op twee verschillende locaties tijdens de wandeling worden de eerste twee gangen geserveerd.

Na de avondwandeling neem je plaats binnen de muren van de Kazernestraat welke speciaal voor het diner is ingericht tot sfeervol restaurant.

(Zodra de zon later ondergaat wordt de wandeling verplaatst naar het einde van de avond)

Je hebt keuze uit drie arrangementen:

  • Bijpassend wijnarrangement: volle glazen, inclusief water, koffie en thee;
  • Bijpassend wijnarrangement: halve glazen, inclusief water, koffie en thee;
  • Bob arrangement: frisdranken, water, koffie en thee.

Het menu blijft tot de avond een geheim van de chef. We kijken er naar uit het met je te delen! Het menu kan een vis of vlees gerecht bevatten, maar kan ook geheel vegetarisch zijn. Heb je specifieke dieetwensen, geef die dan door bij het plaatsen van je reservering. 

Bij het maken van je reservering kan je dieetwensen en allergieën doorgeven, we houden er graag rekening mee.

De wandeling duurt inclusief twee voorgerechtjes +- een uur en heeft een lengte van een kleine kilometer. Het terrein is oneven en de paden kunnen modderig zijn, zorg ervoor dat je passend schoeisel draagt!

Nee, je reserveert voor een all-inclusive arrangement. 

Je dineert tussen de 10 meter hoge muren en met glas-overdekte Kazernestraat, de vroegere vertrekken van 300 soldaten. Speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot sfeervol restaurant.

  • Inloop: 18:30 tot 18:45
  • Avondwandeling: 18:45 tot 19:45
  • Diner: 19:45 tot 22:00.
  • Einde/ vertrek: 22:30.

Vanaf maart is het mogelijk dat de avondwandeling na het diner plaatsvindt zodat het donkerder is. 

Standaard is een groep tot 10 personen welkom. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor grotere groepen.

Wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met sales@geofort.nl. Wil je het GeoFort Glow concept exclusief voor jouw bijeenkomst, neem dan contact met ons op.

Je kan kiezen uit drie opties: 

  • 6-gangen diner met vol-wijnarrangement: 119,95
  • 6-gangen diner met half-wijnarrangement: 110,95
  • 6-gangen diner met bob-drank arrangement: 109,95

Het is niet mogelijk om je reservering te annuleren. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan is het wel mogelijk dat iemand anders in jouw plaats deelneemt.