Kies GeoFort als Mooiste Fort

Of het nu een torenfort, een lunet of een werk is, veel versteende ridders zijn in de afgelopen 20 jaar levende forten geworden. Bij de één vergader je, bij de ander bezoek je het museum. In het kader van de jubileumeditie van FORT! magazine dat begin april voor de 10e keer verscheen, is deze week de Mooiste Fort verkiezing van start gegaan.

Vind jij GeoFort ook het leukste, spannendste, mooiste en avontuurlijkste fort? Breng op mooistefort.nl voor 1 juli je stem uit.

Tot 1 juli kunnen fortliefhebbers stemmen op hun favoriete fort op mooistefort.nl. Tot die datum is het aantal stemmen per fortlocatie ook zichtbaar. De 5 forten met de meeste stemmen zullen dan doorgaan. Met behoud van het aantal stemmen dat men al kreeg, begint dan de tweede stemronde voor deze top 5. Iedereen mag 1 stem uitbrengen. Tijdens het forten- en vestingfestival 2023 op 2 en 3 september wordt het winnende mooiste fort bekend gemaakt.

10 jaar FORT! magazine
Mooistefort.nl is een initiatief van Stichting Liniebreed Ondernemen (Liniebreed) ter gelegenheid van de tiende uitgave van FORT! magazine. In dit eigentijdse jubileummagazine (92 pagina’s) maakt de lezer kennis met de historie en het uitgebreide activiteitenaanbod van forten, waterlinies, vestingsteden en bunkers in Nederland. Het magazine is gratis verspreid over totaal 520 erfgoedlocaties en ook digitaal te lezen en te bestellen op forten.nl. Ook bij GeoFort vind je het magazine!