Corona

Bezoek aan GeoFort en het Coronavirus

De laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden. In lijn met het landelijk beleid en de richtlijnen van het RIVM is GeoFort vooralsnog gesloten tot 1 juni 2020. De sluiting is buitengewoon vervelend. We vragen begrip voor deze uitzonderlijke situatie. We verzetten de reserveringen voor uw geplande groepsactiviteit graag naar een ander moment. Neem hiervoor contact met ons op 0345 – 630 480, sales@geofort.nl We hopen iedereen snel weer van harte welkom te kunnen heten bij GeoFort!

 

Welke extra maatregelen neemt GeoFort?

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. We hebben extra maatregelen genomen waaronder extra schoonmaak en alle medewerkers, intern en extern zijn gewezen op de noodzakelijkheid van optimale hygiëne. Zo vragen wij u bijvoorbeeld liever te pinnen dan contact te betalen. Mochten aanwijzingen vanuit het RIVM onverhoopt wijzigen, dan worden er tijdig passende maatregelen getroffen.

Ik heb al tickets voor het museum. Kan ik mijn tickets retourneren?

Neemt u graag contact met ons op 0345 – 630480. Wilt u uw bijeenkomst op GeoFort verzetten? Wij kijken graag met u naar een alternatieve datum.

 

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. De maatregelen:

  • Was uw handen regelmatig;
  • Schud geen handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die meteen na gebruik weg.

 

Heeft u verder nog vragen? Schroom niet om te bellen naar 0345-630480 of te mailen naar info@geofort.nl