fbpx

Bedankt voor je reservering!
Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een mail via reservering@geofort.nl

De avond wordt ingeluid met een wandeling over het zomerse Forteiland. Op twee verschillende locaties tijdens de wandeling worden de eerste twee gangen en bijpassende drankjes geserveerd. De verhalenvertellers nemen je tijdens de voorgerechten mee naar de tijd van de gang. 

Na de wandeling neem je op het terras plaats aan een tafel voor jou en je gezelschap. Gelegen op een uithoek van het Forteiland met wijds uitzicht over de Betuwe geniet je van de culinaire tijdreis, drankjes en de ondergaande zon.

Bekijk hier de aftermovie van het winter-concept FortGlow.

Je hebt keuze uit drie arrangementen:

  • 6-gangen diner met bijpassend wijnarrangement: 6 glazen, welkomstdrankje en (bruis)water, koffie en thee;
  • 6-gangen diner met bijpassend wijnarrangement half: 6 halve glazen, welkomstdrankje en (bruis)water, koffie en thee;
  • 6-gangen diner met bijpassend non-alcohol-drank arrangement: alcoholvrije wijnen, mocktails en sappen.

Je kan kiezen uit twee opties: 

  • 6-gangen diner met wijnarrangement (7 glazen): 129,95
  • 6-gangen diner met wijnarrangement (halve glazen): 124,95
  • 6-gangen diner met non-alcohol-drank arrangement (7 glazen): 119,95

De prijzen zijn inclusief het diner, dranken en verhalen, je hoeft geen verrassingen of aanvullende kosten te verwachten. 

Het menu blijft tot de avond een geheim van de chef. Het menu is ontworpen als vegetarische ervaring, je kan bij het plaatsen van je reservering ook kiezen voor een niet-vegetarische variant. De keus is aan jou!

Heb je specifieke dieetwensen, geef die dan door bij het plaatsen van je reservering. 

Bij het maken van je reservering kan je dieetwensen en allergieën doorgeven, we houden er graag rekening mee.

Door het verwerken van ingrediënten met gluten in onze keuken en door de logistieke operatie van de gerechten naar de buitenlocatie kunnen de gerechten (sporen van) gluten bevatten, een 100% glutenvrij menu kunnen wij niet aanbieden.

De wandeling duurt inclusief twee voorgerechtjes +- een uur en heeft een lengte van een kleine kilometer. Het terrein is oneven en de paden kunnen modderig zijn, zorg ervoor dat je passend schoeisel draagt!

Nee, je reserveert voor een all-inclusive arrangement. 

Je dineert tussen de 10 meter hoge muren en met glas-overdekte Kazernestraat, de vroegere vertrekken van 300 soldaten. Speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot sfeervol restaurant.

Bij het plaatsen van een reservering kan je kiezen uit drie startmomenten. 18:15, 18:30 en 18:45. Na de inloop met welkomstdrankje vertrek je als groepje voor de culinaire wandeling over het Fort, langs de route word je ontvangen voor twee voorgerechtjes met bijpassend drankje. De verhalenvertellers nemen je mee naar de tijd van het gerecht.
  • Inloop: 18:30 tot 18:45
  • Avondwandeling: 18:45 tot 19:45
  • Diner: 19:45 tot 22:00.
  • Einde/ vertrek: 22:30.

Standaard is een groep tot 12 personen mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor grotere groepen.

Wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met sales@geofort.nl. Wil je het FortZomernacht concept exclusief voor jouw eigen bijeenkomst, neem dan contact met ons op.

Het is tot 28 dagen voorafgaand aan uw reservering mogelijk om kosteloos te annuleren of een andere datum te kiezen. Na die tijd kan de reservering niet meer worden aangepast. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan is het wel mogelijk dat iemand anders in jouw plaats deelneemt.

Bij slecht weer: kou, regen of harde wind, wordt het diner naar een andere locatie op het Forteiland met ruime een Stretcht verplaatst. Bij écht slecht weer vindt het diner binnen in de historische Kazerne plaats, waar ook het diner van het winter concept van FortGlow plaatsvindt. 

We doelen erop om het diner buiten te organiseren, een beetje wind en kou nemen we daarom voor lief. Zorg ervoor dat je daarop bent voorbereid.