fbpx

Moederdag High Tea

Tijdens de High Tea op 12 mei, exclusief georganiseerd voor moederdag neem je plaats op het buitenterrein op idyllisch stukje Fort. Je wordt ontvangen met een glas prosecco en een smaakvolle amuse. Zodra alle gasten zijn gearriveerd wordt een uitgebreid en volledig huisgemaakt menu geserveerd met onder andere versgebakken scones, een scala aan smaakvolle sandwiches en authentieke engelse muffins samen met een diversiteit aan thee, ice-tea’s, sappen, wijnen en cocktails.

De High Tea is geschikt voor de hele familie, ook voor de kids staat er genoeg lekkers op tafel. De avontuurlijke speeltuin ligt in het zicht vanuit de High Tea en is vrij toegankelijk.

Je wordt om 11:30 of 15:00 verwacht bij de Engelse dubbeldekker op een van de mooiste plekjes van het Forteiland. Jullie worden ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje met óf zonder alcohol, op tafel staan de eerste hapjes al te wachten. 

De tarieven zijn afhankelijk van leeftijd, inclusief thee, frisdranken en water. (Exclusief cocktails en wijnen).

  • Volwassenen (13+ jaar): 39,95
  • Kinderen (6 t/m 12 jaar): 24,95
  • Kinderen (tot 6 jaar): 10,-

Bij het maken van je reservering kan je dieetwensen en allergieën doorgeven, we houden er graag rekening mee.

Door het verwerken van ingrediënten met gluten in onze keuken en door de logistieke operatie van de gerechten naar de buitenlocatie kunnen de gerechten (sporen van) gluten bevatten, een 100% glutenvrij menu kunnen wij niet aanbieden.

Je kan kiezen voor de High Tea van 11:30 tot 14:00 of van 15:00 tot 17:30.

Wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met sales@geofort.nl. Wil je het FortZomernacht concept exclusief voor jouw eigen bijeenkomst, neem dan contact met ons op.

Het is niet mogelijk om je reservering te annuleren. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan is het wel mogelijk dat iemand anders in jouw plaats deelneemt.

Bij slecht weer: kou, regen of harde wind, wordt het diner naar een andere locatie op het Forteiland verplaatst, onder een ruime stretchtent kan het diner alsnog buiten plaatsvinden. Bij écht slecht weer vindt het diner binnen in de TerraNova zaal plaats. Bij alle drie de locaties bieden we een sfeervol decor voor een gezellige High Tea. 

We doelen erop om de High Tea buiten te organiseren, een beetje wind en kou nemen we daarom voor lief. Zorg ervoor dat je daarop bent voorbereid.