Vacature Minecraft professional

Met GeoCraftNL heeft het GeoFort een uniek project in handen waarmee bij een breed publiek uitgepakt kan worden. In GeoCraftNL wordt heel Nederland in Minecraft met 1000 miljard blokjes nagebouwd door kinderen en jongeren binnen een dynamische en hiërarchisch rollenspel. In de GeoExperience op het fort organiseren we regelmatig Minecraft workshops. Er is veel vraag om onze Minecraft workshops ook op locatie in te zetten, bij bijvoorbeeld scholen, bibliotheken en andere maatschappelijke organisaties.

Daarom willen we graag ons team uitbreiden met flexibel inzetbare Minecraft professionals voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week.

Met GeoCraft workshops op locatie breng GeoFort serious gaming naar het volgende level: de wensen van de aanvragers worden vertaald naar een interactieve en dynamische Minecraft gaming sessie waarin educatie en fun hand in hand gaan. Gebiedsontwikkeling, navigatie en coördinatie, programmeren en klimaat zijn thema’s die wij gebruiken voor onze workshops.

Enthousiaste Minecraft professional

Wij zoeken Minecraft professionals die de leiding kunnen nemen in het succesvol begeleiden van een Minecraft workshop op locatie: jij bent voor GeoFort de garantie dat de deelnemers plezier beleven aan leerzame GeoCraft workshops.

Als begeleider maak je deel uit van een enthousiast Minecraft-team. Je leert Minecraft op een andere manier kennen en je ervaart tijdens onze workshop de fun van het werken met kaarten, kisten en codes. Je leert gebruikmaken van Minecraft-mods zoals Voxelmap en Computercraft. Ook leer je hoe je een Minecraft-server inricht met plugins en is er de mogelijkheid samen met onze ervaren bouwers een speurtocht-wereld mee te helpen ontwerpen.

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

 • Een doorgewinterde Minecraft-fan van 20 jaar of ouder met een rijbewijs;
 • Jij weet op een proactieve manier de leiding te nemen om van een GeoCraft workshop op locatie een succes te maken.
 • Omgaan met kinderen en jongeren die barsten van de energie is voor jou geen probleem;
 • Je kan op een nette manier de orde bewaren en de deelnemers te laten focussen op de gegeven opdrachten
 • Online gaming en het werken met computers is voor jou vertrouwd terrein
 • Jij blijft rustig en vriendelijk bij technische problemen en zet je oplossing gericht denken in om de workshop door te laten gaan
 • Jij weet met gepaste afstand en nabijheid de deelnemers naar de volgende stap in de opdracht te begeleiden
 • Voor de aanvragers ben jij het vriendelijke gezicht die met gedrevenheid een kwalitatief sterke workshop najaagt

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt

 • Gratis toegang tot de GeoExperience van GeoFort voor jou en jouw gezinsleden
 • Deelname aan unieke Minecraft-events
 • Kennis over Minecraft mods, shaders, WE en serverinrichting
 • Begeleiding in het aanspreken van groepen bezoekers. Tips & tricks hoe je de aandacht vast houdt en hoe je op een korte en bondige manier pakkende instructies geeft
 • Bovendien biedt GeoFort een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan voor 15 december een e-mail onder vermelding van “Minecraft professional” naar vacature@geofort.nl of app naar 06-81623599.

Direct solliciteren

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

NaamVerplicht
Hidden
Vul hier in op welke vacature je solliciteert
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.