Werken bij – Keukenmedewerker pannenkoekenrestaurant

Wat is GeoFort

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit verschillende locaties waar we bruiloften, teambuildingsessie, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen faciliteren.

Voor het museale gedeelte van GeoFort beschikken we het pannenkoekenrestaurant de WereldPan met ruim terras waar binnen plek is voor 100 gasten en het terras plaats biedt aan 150 gasten. 

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een kleinschalig team. Samen met jouw collega’s voorzie je onze gasten van heerlijke pannenkoeken. Met het team streef je altijd naar kwaliteit en zie je toe op de HACCP-normen. 

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

Je bent een flexibele, enthousiaste teamspeler (minimaal 16 jaar) en hebt een passie voor de horeca. Je hoeft geen afgeronde koksopleiding te bezitten, maar bent wel leergierig. Wij geven je de benodigde training en leiden je op tot zelfstandige kok voor het pannenkoekenrestaurant. 

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt

  • Veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden
  • Werken binnen een enthousiast team
  • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
  • Inspraak bij het maken van het rooster
  • Salarisindicatie: tot € 15 per uur op basis van jouw werkervaring
  • Maandelijkse accurate fooiverdeling
  • Bonus van maximaal €450 als je ons deze zomer komt helpen (de bonus wordt aan het eind van de zomer vastgesteld op basis van je gewerkte uren, freelancers zijn uitgezonderd).

Interesse?

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Heb je zin in een dynamische, afwisselende werkplek? Verstuur je sollicitatie onder vermelding van “Keukenmedewerker WereldPan” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl t.a.v. Remi Bennis. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ken jij iemand die deze functie (deels) voor ons kan vervullen? Als iemand bij ons komt werken omdat jij die persoon hebt aangedragen, dan ontvang jij maximaal €250,- afhankelijk van de hoeveelheid gewerkte uren. (Freelancers zijn uitgezonderd van de bonussen)

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

Kijk ook op https://www.geofort.nl/werken-bij voor onze overige vacatures.