Vacature keukenmedewerker pannenkoekenrestaurant

Wat is GeoFort

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit verschillende locaties waar we bruiloften, teambuildingsessie, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen faciliteren.

Voor het museale gedeelte van GeoFort beschikken we het pannenkoekenrestaurant de WereldPan met ruim terras waar binnen plek is voor 100 gasten en het terras plaats biedt aan 150 gasten. 

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een kleinschalig team, bestaande uit een aantal vaste medewerkers en groep oproepkrachten voor de bediening en de keuken. Samen met jouw collega’s voorzie je onze gasten van heerlijke pannenkoeken. De werkzaamheden vinden met name overdag plaats. Ons restaurant is tot 20.00 uur geopend voor bezoekers, dus het komt weinig voor dat het heel laat wordt.

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

Je bent een flexibele, enthousiaste teamspeler (minimaal 16 jaar) en hebt een passie voor de horeca. Je hoeft geen afgeronde koksopleiding te bezitten, maar bent wel leergierig. Wij geven je de benodigde training en leiden je op tot zelfstandige kok voor het pannenkoekenrestaurant. 

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt

  • Veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden
  • Werken binnen een enthousiast team
  • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
  • Inspraak bij het maken van het rooster
  • Salarisindicatie wordt bepaald op basis van jouw werkervaring
  • Maandelijkse accurate fooiverdeling

Interesse?

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Heb je zin in een dynamische, afwisselende werkplek? Verstuur je sollicitatie onder vermelding van “Keukenmedewerker WereldPan” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl t.a.v. Remi Bennis. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

Kijk ook op https://www.geofort.nl/werken-bij voor onze overige vacatures.