Winter bij GeoFort

Op zoek naar een originele locatie om het jaar af te
sluiten of juist om het nieuwe jaar te openen? GeoFort is
een feestelijke, historische en sfeervolle locatie om
iedere bijeenkomst tot een succes te maken.

Download hier een overzicht van de mogelijkheden.

Beleef de winter bij GeoFort

Geniet van het winterse forteiland met ons winteraanbod. GeoFort biedt een unieke mix van binnen en buiten. Kom gezellig bijeen in de warme Tipi tent en rooster marshmallows boven het kampvuur. Geniet van een borrel met verse oliebollen in de mooi verlichte Kazernestraat of van een heerlijke winterse maaltijd in het restaurant.

Vraag gerust een offerte aan of zet je reservering alvast vrijblijvend in optie*.

Drive Thru

Ieder arrangement is ook om te zetten naar een Drive Thru over het forteiland. Gasten rijden met de auto over het fort dat geheel in winterse sferen is versierd, de vuurkorven worden ontstoken, er is sfeervolle verlichting en op de achtergrond draait een gezellig muziekje. Op het fort maken de gasten een korte stop om te genieten van lekkere winterse lekkernijen (to go is ook een optie). 

Een Drive Thru kan worden aangevuld met live muziek, een persoonlijke boodschap op een groot scherm en het uitdelen van bijvoorbeeld kerst- of nieuwjaarspakketten. Alles is mogelijk! 

*vrijblijvende optie aanvragen is mogelijk. Wanneer er een dubbele aanvraag binnenkomt, bespreken we of we jouw boeking definitief maken of een andere datum in optie nemen.