Coronatest

Om GeoFort en/of de WereldPan te mogen bezoeken heb je een negatieve coronatest nodig. Deze test kan je gratis afnemen bij www.testenvoortoegang.nl Dit is de enige test die wordt geaccepteerd. Met een GGD test of een andere sneltest wordt je niet toegelaten.

Kom je binnenkort bij GeoFort langs? Reserveer eerst je ticket en daarna de coronatest.

Hoe reserveer je een coronatest?

Ga naar testenvoortoegang.nl

Klik op de blauwe knop “Maak een afspraak”

Waarvoor wil je je laten testen?

Kies hier voor het onderdeel “Monument“.

Klik vervolgens aan of je klachten hebt die bij corona horen.

Klik op “Maak nu een testafspraak“.

Wanneer is je activiteit?

Kies de datum waarop je je bezoek aan GeoFort en/of de WereldPan hebt gereserveerd en geef aan of je in de ochtend, middag of avond komt.

Waar wil je je laten testen?

Kies hier de plaats waar je je wilt laten testen voordat je naar GeoFort komt. Het is natuurlijk handig als de test locatie op de route naar GeoFort ligt.

Kies testmoment

Geef aan op welke dag je je wilt laten testen. Dit mag namelijk tot maximaal 40 uur van tevoren. Kies vervolgens het dagdeel en de exacte tijd. Je kan nog verder naar beneden scrollen om andere testlocaties te kiezen.

Telefoon bevestigen

Geef je telefoonnummer op. Je krijgt vervolgens een SMS met een code, deze kan je invullen om te controleren of het telefoonnummer klopt.

Persoonlijke gegevens

Vul hier je persoonlijke gegevens in. Nadat je op de knop “Bevestig” hebt geklikt komen de details van de afspraak in beeld, sla dit goed op. Je hebt nu een afspraak voor de coronatest en bent klaar om te gaan!