Vacature – DTP’er (starter)

Ben jij bijna of net afgestudeerd als DTP’er en zoek je een leuke, afwisselende parttime baan, die ook deels vanuit huis te doen is? Dan zoeken we jou.

DTP’er (starter)
16 uur p/week (gemiddeld)

In deze functie werk je aan de opmaak van onze eigen online en offline uitingen. Door alle verschillende onderdelen binnen GeoFort is dit heel afwisselend. De ene keer maak je een banner voor in het museum of een brochure voor onze zakelijke events. De andere keer werk je aan de menukaart van ons restaurant of update je de trouwbrochure of het onderwijsmateriaal. Je werkt hiervoor nauw samen met de Marketing manager.

Binnen deze functie is het mogelijk om mee te denken over content creatie voor onze social media kanalen en nieuwsbrieven. Denk hierbij aan het maken en bewerken van foto’s en maken van social post.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiast persoon die zich kan verplaatsen in de verschillende doelgroepen en makkelijk kan schakelen. Je kan aan de slag met onze input, maar je denkt ook graag mee. Je bent een echte doener en bent op het fort een belangrijke schakel in de creatie van al onze middelen.

  • Een afgeronde opleiding grafische vormgeving/DTP
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van Indesign, Illustrator en Photoshop
  • Oog voor detail, grafische kwaliteit en technische specificaties
  • Zelfstandige en nauwkeurige werkhouding

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt
Het werkterrein omvat een prachtig forteiland met gezellige collega’s. Het team van GeoFort is betrokken, dynamisch, ambitieus en houdt van pionieren.

Het betreft een afwisselende baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt om de uitvoering van deze functie tot een succes te maken. Je takenpakket neemt gemiddeld 16 uur per week in beslag. De werkdagen zijn flexibel in te plannen, waarbij deels vanuit huis werken in overleg mogelijk is. De maandagen zien we je graag op het fort. In verband met overleggen zijn op maandag de meeste collega’s aanwezig en is er een lekkere personeelslunch!

Het salaris is afhankelijk van werkervaring €1.850 – € 2.500 per maand bij een 38-urige werkweek. Hiernaast krijg je 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een laptop van de zaak. Werk je liever met een eigen laptop, dan is het mogelijk om hier een vergoeding voor te krijgen.

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging. Onze reiskostenvergoeding is 0,23 cent per kilometer.

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan vóór 15 december een e-mail naar vacature@geofort.nl onder vermelding van “Vacature DTP” of app naar 06-25443341.

Direct solliciteren

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

NaamVerplicht
Hidden
Vul hier in op welke vacature je solliciteert
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    PrivacyVerplicht