Minecraften in de zomervakantie

4 juli

GeoFort brengt het spelen in Minecraft naar een volgend level. We hebben maar liefst heel Nederland in Minecraft ingeladen met 1000 miljard Minecraft blokken. Op de GeoCraft server van GeoFort kunnen bezoekers virtueel rondcruizen op leuke plekken zoals de Efteling, Schiphol of de op Dam, maar is meer! Iedereen kan op de GeoCraft server zijn eigen huis opzoeken en ontdekken hoe hun eigen woonstraat met een 1 op 1 schaal precies staat ingeladen.

Op het GeoFort kan je deze zomer als onderdeel van de Binnen-experience (Minecraft & Kazerne) meedoen aan een extra leuke Minecraft-workshop waarin kinderen en ouders samen aan de slag gaan om heel Nederland in Minecraft te veroveren.

Voor de bezoekers die kiezen voor de Buiten-experience van het Fort hebben we een spannende Minecraft-speurtocht in petto waarbij je navigatie en oriƫntatie skills zwaar op de proef worden gesteld.

GeoFort ziet Minecraft als serious gaming: ruimtelijk inzicht, samenwerken, kaart lezen, computer commando’s maakt de Minecraft-Experience op het Fort niet alleen leuk, maar vooral ook leerzaam!

Reserveer en boek vooraf je ticket online!