Hulpkok

Hulpkok

flexibele uren

 

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

We hebben twee restaurants en verhuren verschillende zalen. Naast vergaderingen en teambuilding sessies, zijn er ook regelmatig toffe events op het forteiland. In het weekend en de schoolvakanties is het fort open voor bezoekers. Vaak werk je in ons mooie 3D Café met ruim terras. Hier kunnen onze gasten terecht voor een drankje, gebak, lunch of borrel. Kijk voor meer informatie op: www.geofort.nl/eten-drinken/

 

Wat ga je doen?

GeoFort zoekt een enthousiaste en leergierige hulpkok voor de weekenden en vakanties. Een ideale baan voor scholieren en studenten!

Tijdens de openingstijden van GeoFort ondersteun je ons ervaren keukenteam bij het bereiden van onze à la carte (lunch)gerechten. Je doet hierbij de voorbereidende werkzaamheden zoals het snijden van groenten en brood, het klaarzetten van borden, bedienen van onze frituur en wanneer je eenmaal wat meer ervaren bent – kun je steeds meer op gaan pakken. Er is ruimte om te leren en te groeien in jouw werk.

In jouw baan als hulpkok krijg je veel facetten van het koksvak mee, een levenservaring die je voor altijd meeneemt!

 

Wat maakt jou de perfecte aanvulling voor ons team?

Je bent regelmatig inzetbaar. Het liefst één dag per weekend en in de schoolvakanties meerdere dagen. Je bent leergierig en een harde werker met fun! Je beschikt over de juiste sociale vaardigheden om kort en duidelijk met elkaar te communiceren wanneer dat nodig is in de drukte van de dag.

Wij geven voorkeur aan jongeren die al ervaring hebben opgedaan in de horeca.

 

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt
  • Direct een jaarcontract
  • Afwisselende baan
  • Een enthousiast team om mee samen te werken
  • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
  • Wekelijkse uitbetaling van loon
  • Maandelijkse fooiverdeling
Interesse?

Enthousiast geworden?! Solliciteer dan meteen!

Voor vragen, kun je contact opnemen met Mirjam van Ruiten via vacature@geofort.nl of via 0345 – 630 480.

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

 

<< terug naar vacatures