Hulpkok

Hulpkok

Op flexibele basis in weekend en schoolvakanties   |   Ideale (start)baan voor jongeren

 

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het themapark trekt veel gezinnen met jonge kinderen. GeoFort ligt in de polder van Herwijnen, vlakbij Asperen.

In de weekenden en schoolvakanties is het GeoFort geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dan is ook ons lunchcafé, het 3D Café, geopend. Hier kunnen gasten heerlijk lunchen en borrelen. In het hoogseizoen, van maart tot en met oktober, zijn er ook vaak familiefeesten op het fort die door onze horecamedewerkers worden verzorgd. Kijk voor meer informatie op: www.geofort.nl/eten-drinken/

Het horecateam bestaat uit 6 vaste medewerkers, waarvan 2 ervaren koks, en een poule van circa 20 flexibele medewerkers. Het team is professioneel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook zeker gelachen met elkaar.

Voor het nieuwe seizoen is GeoFort op zoek naar enthousiaste hulpkoks om het keukenteam uit te breiden.

 

Wat ga je doen?

Tijdens de openingstijden van GeoFort ondersteun je ons ervaren keukenteam bij het bereiden van onze à la carte (lunch)gerechten. Je doet hierbij de voorbereidende werkzaamheden zoals het snijden van groenten en brood, het klaarzetten van borden, bedienen van onze frituur en wanneer je eenmaal wat meer ervaren bent kun je steeds meer op gaan pakken. Er is ruimte om te leren en te groeien in jouw werk.

 

Wat maakt jou de perfecte aanvulling voor ons team?

Je bent regelmatig inzetbaar. Het liefst één dag per weekend en in de schoolvakanties meerdere dagen. Je bent leergierig en een harde werker met fun! Je beschikt over de juiste sociale vaardigheden om kort en duidelijk met elkaar te communiceren wanneer dat nodig is in de drukte van de dag.

Wij geven voorkeur aan jongeren die al ervaring opgedaan hebben in de horeca. Heb je dat niet, dan leren wij jou het vak. Uiteraard moet je dan laten zien dat je graag wil leren!

 

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt
  • Afwisselende baan binnen een enthousiast team
  • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
  • Wekelijkse uitbetaling van loon
  • Maandelijkse accurate fooiverdeling

Bovendien verdien je bij GeoFort direct een goed loon!

  • 16 jaar: € 6,63
  • 17 jaar: € 7,10
  • 18 jaar: € 7,58
  • 19 jaar: € 8,88

Dit zijn all-in lonen inclusief vakantiegeld en vakantie-uren.

Als je laat zien wat je in huis hebt, inzet toont en vooruitgang boekt, kun je tevens groeien in salaris.

Interesse?

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan en je zomervakantie of autorijbewijs bij elkaar te sparen? Stuur dan een mailtje naar vacature@geofort.nl of bel 0345 – 630 480 en vraag dan naar Hans Hooft (horecamanager).

Wanneer je geschikt bent voor het werk, dan nodigen we je uit voor een kort kennismakingsgesprek. Aansluitend ga je dan meteen een paar uurtjes proefdraaien. Zo kunnen we allebei kijken of het bij je past. Zo ja, dan kun je snel bij ons aan de slag en lekker gaan verdienen!

 

<< terug naar vacatures