Planner en werkvoorbereider

24 – 32 uur per week

 

Wie zijn wij?

GeoFort is een interactief science center waar alles om de aarde draait. Het is gevestigd op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie waar je binnen en buiten van alles kan beleven. De thema’s klimaat, big data en geo-design staan centraal. Met de verschillende authentieke ruimtes, waaronder het 3D Café, is het ook een prachtige locatie voor familiefeesten, kinderfeestjes, bruiloften, vergaderingen, bedrijfsuitjes en teambuilding. Verder volgen leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs diverse Geo-gerelateerde modules op GeoFort. Kortom, er wordt op verschillende gebieden door en voor mensen gewerkt, en dat vraagt om afstemming en coördinatie.

 

Houd jij van een uitdaging?

Ben jij de regelneef die we zoeken? Blijf jij koel als andere personen met hun handen in het haar zitten? Ben jij in staat om onder druk het overzicht te houden, en blijf je daarbij ook op de details letten? Heb je oog voor anderen en trek je aan de bel als er zaken verbeterd kunnen worden. Dan ben je bij het GeoFort op het juiste adres.

 

Wat ga je verder doen als..                                                       

Planner: je bent verantwoordelijk voor het inplannen van collega’s op volgende terreinen: Horeca, Onderwijs, Entree en Activiteiten. Je maakt steeds een weloverwogen match om de juiste collega op de juiste dienst in te zetten. Dit proces wordt op dit moment nog niet door gezamenlijke software ondersteund, dit wordt in de nabije toekomst, mogelijk met jouw inzet, verder onderzocht. Tot je takenpakket behoren verder de urenregistratie en de controle van de uren en facturen. In deze functie ben je een centrale spil, want je beheert diverse mailboxen, bent het aanspreekpunt op het gebied van personele inzet, weet wat er speelt, hebt een luisterend oor en dus ook een belangrijke signaalfunctie.

Werkvoorbereider: je zorgt dat alle informatie in verband met het draaien van partij/event/activiteit in de software staat en geactualiseerd blijft. Je stemt met afdeling Beheer en Onderhoud de locatie en de op-/afbouw af. Je geeft structuur aan het wekelijkse werkbrievenoverleg. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid van de werkbrieven, to-do-overzichten, plattegronden en aanduidingsborden ten behoeve van de betrokken collega’s. Je neemt actie naar aanleiding van late wijzigingen met enige impact. Je houdt de materiaalvoorraden bij van door collega’s te gebruiken producten waaronder ook meubilair, en zorgt voor voldoende voorraad door tijdig artikelen te bestellen dan wel te huren.

 

Wie ben jij..                                                                                

Een persoon die het bovenstaande graag uitvoert en zich hierbij als een vis het water voelt.

Verder hebben wij de volgende verwachtingen en voorwaarden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding,
  • Je hebt aantoonbare organisatorische en planningsvaardigheden,
  • Je bent accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig, en je werkt gestructureerd,
  • Je hebt een analytisch vermogen, kunt overzicht bewaren, beschikt over overtuigingskracht en bent creatief in het oplossen van (rooster)problemen,
  • Je weet de juiste balans te vinden in de wensen van collega’s en de organisatorische voorwaarden om tot een optimale bezetting te komen,
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid.

Ervaring in de gevraagde werkzaamheden, het liefst in/met de Horeca of op een Eventlocatie, is zeer prettig hoewel je inzet, werkhouding en enthousiasme net zo van belang zijn.

 

Wat bieden wij

Een boeiende functie bij een dynamische organisatie op een inspirerende locatie, maar ook

  • veel leuke collega’s die bevlogen zijn met hun vak en met de missie van de organisatie
  • alle ruimte op je talenten verder te ontplooien
  • flexibele werktijden, met zelfs de mogelijkheid om in schoolvakanties vrij te zijn
  • een salaris afhankelijk van wat jij kunt brengen; tussen € 2.000 en € 2.700 bij een werkweek van 38 uren.

 

Hoe reageer je?

Door te solliciteren voor 12 januari 2020; je kunt bellen, mailen maar ook langskomen. Vinden we gezellig, gewoon doen. Bellen kan naar 0345-630480, mailen naar vacature@geofort.nl of kom langs op Nieuwe Steeg 74 in Herwijnen (en vraag dan naar Mirjam of John).

 

 

<< terug naar vacatures