Salesmedewerker

32 uur per week

GeoFort is op zoek naar een salesmedewerker die verantwoordelijk is voor het binnenhalen van nieuwe zakelijke klanten, het onderhouden van bestaande relaties en het concreet maken van de offertes.

Je bent klant- en resultaatgericht, representatief, vasthoudend en correct: een sympathieke verkoper. Met deze eigenschappen ben jij in staat om voor GeoFort duurzame relaties te creëren en onderhouden.

Je houdt je bezig met de commerciële vertaling van de klantwens naar concrete uitvoerbare afspraken. Dit werk je uit in ons reserveringssysteem SEM. Onze proposities zijn verrassend divers. Van (inter)actieve workshops, teambuilding sessies, business meetings tot borrels en feesten. Door onze eigen horeca maken wij onze klanten blij met veel service en kwaliteit.

Onder de dagelijkse verantwoordelijkheden vallen onder andere het pro- en reactief benaderen van prospects, het maken van offertes, bevestigingen, werkbrieven en het afhandelen van de aftersales. Focus ligt op acquisitie gericht op zakelijke segmenten. Je bent niet bezig met de museumactiviteiten, je hebt er wel mee te maken.

Je maakt deel uit van het sales & marketing team. Deze bestaat uit een manager, een marcom medewerker en drie andere sales collega’s. Je legt verantwoording af aan de manager Marketing & Communicatie en Sales.

 

Functie eisen:

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring. Personen die ervaring hebben met zowel de uitvoering als sales hebben onze voorkeur;
  • Flexibel, commercieel en creatief;
  • Teamplayer;
  • Accuraat en gestructureerde werkwijze;
  • Je kan effectief werken binnen een snel bewegende organisatie;
  • Uitstekende organisatorische en contactuele eigenschappen;
  • Ervaring met een CRM en/of boekingssysteem is een pré.

 

GeoFort

GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamisch jong bedrijf. GeoFort is een interactief science center waar alles om de wereld draait. Een forteiland waar je binnen en buiten kan beleven én tevens vergader- en eventlocatie.

Je takenpakket neemt circa 32 uur per week in beslag. De werkdagen zijn flexibel in te plannen, maar de maandagen zijn cruciaal voor overleg. Het werkterrein omvat een prachtig fort. Je komt te werken in een historische remise met de gezelligste collega’s!

Het salaris is afhankelijk van werkervaring maximaal € 2.600,- per maand bij een 38-urige werkweek.

 

Locatie

GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente West Betuwe.

 

Solliciteren

Enthousiast en herken je jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je.

Een sollicitatiebrief is niet nodig. Kom maandag 5 augustus langs en verkoop jezelf aan ons! Tussen 14:00 – 16:00 hebben we een speeddateronde en maken we graag kennis met je. Kom je ook langs? Stuur ons alvast je cv via vacature@geofort.nl.

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Gerben Zeeman, manager Sales, via 0345 – 630 480.

Ter inspiratie kan je een kijkje nemen op twee websites: www.geofort.nl, www.geofortevents.nl

 

<< terug naar vacatures