Werken bij

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een cultuurhistorisch forteiland? Kom werken bij GeoFort.

GeoFort is een science center waar alles om de wereld draait. Het forteiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Belangrijke thema’s zijn klimaat, big data en geodesign. Daarnaast is het ook een spannende evenementenlocatie voor onder andere vergaderingen, congressen, klantendagen, maar ook voor familie-uitjes, feesten en partijen. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De drie meest genoemde redenen waarom onze medewerkers werken bij GeoFort zo leuk vinden:

  • De natuurlijke omgeving
  • De grote mate aan vrijheid en flexibiliteit
  • De prettige en betrokken onderlinge sfeer

Horeca

Floormanager

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste floormanager (16-38 uur) om het vaste horecateam uit te breiden. Als floormanager ben je verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van de events en zakelijke partijen.

Horeca event medewerker

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste horeca event medewerker (16-38 uur) die klaar is voor de volgende stap. Heb jij ervaring in de horeca en wil je meer verantwoordelijkheid? Bekijk dan snel onze vacature.

Vacature keukenmedewerker

Voor het restaurant zijn we op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers voor 16- 24 uur (ervaring is niet nodig). Het aantal uur dat je per week wil werken kunnen we in overleg bepalen.

Vaste medewerker bediening | Eerste medewerker

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste vaste medewerker bediening. Je werkt in het pannenkoekenrestaurant, maar je helpt ook bij de voorbereiding en uitvoering van feesten en (zakelijke) partijen.

Bijbaan | Medewerker bediening (oproep)

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening om het horecateam uit te breiden. Geen ervaring? Geen probleem! Je wordt door onze ervaren collega’s ingewerkt en begeleidt.

Stages bij GeoFort

Horeca stage

Volg je een horeca opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage? Bij GeoFort ben je aan goede adres voor een veelzijdige stage op een unieke locatie.

GeoFort

Planner onderwijs

Hoe mooi kan onderwijs zijn op een prachtig oud fort over de toekomst van de planeet aarde? We zoeken een spin-in-het-web die scholen kan voorzien van heldere dagprogramma’s voor een educatief bezoek aan GeoFort. Houd jij van puzzelen en (vooruit)plannen? Ben je tegelijkertijd communicatief en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Entree & Museumwinkel medewerkers

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en wil je werken op het leukste fort van Nederland? Dan zoeken wij jou!! We zoeken Entree & Museumwinkel medewerkers (0-uren contract). Als medewerker entree en winkel ontvang je de bezoekers en vertel je wat ze allemaal kunnen beleven in het museum. Daarnaast help je met de verkoop in de museumwinkel en hou je deze netjes.

Minecraft professional

Wij willen graag ons Minecraft team uitbreiden met flexibel inzetbare Minecraft professionals voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week. Je wordt voornamelijk ingezet voor Minecraft workshops op locatie, een rijbewijs is dus handig!

Vrijwilligers GeoFort

Creatieve duizendpoot (vrijwilliger)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale, vriendelijke, geduldige en creatieve duizendpoot die het heel leuk vindt om met kinderen te werken.

Vacatures Vrijwilligers

Vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Vertel je graag over vroeger? Ben je leraar geweest of vind je het leuk om kinderen iets te leren? Heb je groene vingers? Of ben jij helemaal gek op Minecraft en vind je het leuk kinderen hierin te begeleiden? GeoFort biedt diverse leuke werkplekken aan voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Er is altijd wel iets dat bij jou past!