Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

minimaal 24 uur per week

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de horeca? Kom een kopje koffie met ons drinken. Draai een paar uur (betaald) mee op ons forteiland, proef de sfeer en ontdek of ook jij je plekje vindt bij GeoFort.

GeoFort is een uitdagend science center waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit 9 verschillende locaties met 7 vergaderzalen. GeoFort faciliteert bruiloften, teambuildingsessies, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen.

Voor het museale gedeelte van GeoFort beschikken we over een restaurant-café met ruim terras waar binnen plek is voor 100 gasten en het terras plaats biedt aan 150 gasten.

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een kleinschalig team. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goed voorbereidde mise en place, het bereiden en doorgeven van gerechten in ons restaurant-café en het verzorgen van buffetten, barbecues en 3-gangendiners voor onze events. Met het team streef je altijd naar kwaliteit en zie je toe op de HACCP-normen.

De ene keer werk je in ons 3D-restaurant. Je ontvangt hier de bezoekers van ons museum en mensen die al fietsend aan komen waaien. Een volgende keer sta je op een corporate festival, bedrijfsfeest of bruiloft. Een horecabaan binnen GeoFort is afwisselend en verveelt nooit!

Wat maakt jou de perfecte aanvulling van ons team?

Je bent een flexibele en enthousiaste kok met een afgeronde koksopleiding (bijna) op zak. Je hebt een passie voor koken. Je houdt van die heerlijke hectiek die af en toe hoort bij een dag in het mooie horecavak. Je wilt samen en toch zelfstandig met ons de uitdaging aangaan om de gerechten op een creatieve manier te bereiden en te presenteren, zowel voor ons à la carte restaurant als voor onze partijen en events.

Jij wilt met al jouw collega’s van het fort ervoor zorgen dat GeoFort versterkt en professionaliseert. Van nature streef jij naar een prettige werksfeer en samenwerking. Dat je dit alles mag doen op een uniek en prachtig forteiland, daar word je blij van!

Wat werken bij GeoFort zo leuk maakt
  • Veelzijdige baan met culinaire diversiteit
  • Werken binnen een enthousiast team
  • Inspraak bij het maken van het rooster
  • Salaris op basis van jouw ervaring
  • Maandelijkse fooiverdeling
  • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
En nu?

Reageren natuurlijk! Wil jij aan de slag op een bruisend forteiland en kijk je uit naar een dynamische, afwisselende werkplek? Stuur ons een mailtje via personeel@geofort.nl en laat ons weten voor welke functie jij jezelf geschikt vindt. Als je een cv hebt, stuur die dan zeker mee.

Voor vragen, kun je contact opnemen met Mirjam van Ruiten via vacature@geofort.nl of via 0345 – 630 480.

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

 

<< terug naar vacatures