Iets te vieren

Heeft u iets te vieren?

GeoFort is een unieke locatie voor elk soort feest of evenement! Van origineel kinderfeestje tot familiedag en van babyshower tot een knallend huwelijksfeest!

Bij GeoFort zijn talloze mogelijkheden om van iedere gelegenheid een gezellige en geslaagd feest te maken! Kinderen vermaken zich in de GeoExperience en de Vleermuisspeurtuin. Met uw familie kunt u heerlijk genieten van een lunch, brunch, high tea, borrel of BBQ! Reserveer een rondleiding waar u alles te weten komt over de vroegere rol van het fort en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Kortom, een ideale combinatie van samen iets doen en gezellig eten, voor jong en oud!

Meer weten? Kom gerust een kijkje nemen!

U bent van harte welkom om onze locatie geheel vrijblijvend te komen bekijken. Neem contact op via op 0345 – 630 480 of stuur een email naar geozalen@geofort.nl.

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag op GeoFort!
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt doen. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligent doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel mee in de Vleermuisspeurtuin!

Prijs: € 14,50 p.p. (min. 6 en max. 12 kinderen)
(2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.)

Programma:
Start met een mooi versierde tafel, een huisgemaakte “Wereldbol taart” van marsepein (max. 12 stukjes) en één kan biologische appelsap. Daarna speuren en ontdekken in de GeoExperience (kinderfeestjes worden niet door GeoFort begeleid).

Duur kinderfeestje totaal: 3 uur.

Indien u kiest voor extra Partyspecials, dan worden deze aan het eind van het feestje geserveerd. U kunt kiezen uit:
– Broodje knakworst: 2,50
– Pannenkoek: 2,50
– Patat: 2,00
– Patat & snack naar keuze: 4,00

Let op: De kinderfeestjes vinden alleen op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur plaats. In de schoolvakanties kunt u iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, bij ons terecht. Kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort.

Reserveer hier >>

 

Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie in de Minecraftzaal aan de slag een schat op te sporen door 15 Minecraft speuropdrachten uit te voeren. Al deze opdrachten samen leiden tot de juiste cijfercombinatie waarmee de code van 3 cijfersloten gekraakt kun worden en de geheime inhoud van de “Enderchest” ontrafelt wordt. Ga met de gevonden X en Y coördinaat op onderzoek uit op het terrein van het GeoFort om de verborgen schat te vinden! Verken daarna het digitale GeoFort om verstopte teamspelers te vinden en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jonge als oude kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kan aangaan die jij zoekt!”

Leeftijd 8 – 14 jaar
Prijs: € 20,00 p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)

Programma: 10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan biologische appelsap, een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrij toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. U hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat u actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te zoeken!

Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur
Indien u kiest voor extra Partyspecials, dan worden deze om 12.00 uur geserveerd. U kunt kiezen uit:
– Broodje knakworst: 2,50
– Pannenkoek: 2,50
– Patat: 2,00
– Patat & snack naar keuze: 4,00

De Minecraft-feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en evt in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur.

Reserveer hier >>

Familiefeestjes

Opa of oma jarig, een jubileum, trouwdag of gewoon zomaar even met elkaar iets te vieren? GeoFort is de ideale locatie voor uw familiefeest! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de GeoExperience, en voor of na uw bezoek kunt u genieten van een lekkere lunch, borrel of zelfs BBQ!

Bekijk hier de diverse arrangementen of neem contact op voor de mogelijkheden!

Familiefeest-arrangementen kunt u elke dag in de week boeken.

Bruiloften

Trouwen bij GeoFort!

Elkaar het ja-woord geven op een unieke historische locatie. GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale trouwdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie trouwdag een hoogtepunt wordt.

Bekijk de speciale Trouwen bij GeoFort pagina >>