Minecraft wedstrijd Middeleeuwen

Middeleeuwen wedstrijd

Doe nu mee met de nieuwe wedstrijd van GeoCraft en GeoFort, het thema is Middeleeuwen!

Doe nu mee met de nieuwe wedstrijd van GeoCraft en GeoFort en maak kans op leuke prijzen.

Verdeling prijzen:

1e plek: 50 euro bol.com tegoedbon 🎁, vrijkaartjes (voor je directe gezin max 5.) en 3.000 geo
2e plek: 2.000 geo 🪙
3e plek: 1.000 geo 🪙
4e plek: 500 geo 🪙

Let op: De jury gaat jureren in de nacht zodat ze de verlichting goed kunnen zien. Denk dus goed aan de verlichting! Daarnaast kijkt de jury natuurlijk weer naar het uiterlijk van de bouwwerken en originaliteit.

Deze wedstrijd start op 1 december en zal duren tot 21 februari, de uitreiking zal worden gedaan op de GeoCraft Discord op 28 februari. Heb je vragen over de wedstrijd(en) vraag het dan aan Ansjovis op discord of de juryleden.

Tip: Gebruik /p auto 2;2 om meteen een 2 bij 2 plot te kunnen claimen! Maar dit is niet verplicht, let er op dat alleen plots die af zijn (of écht bijna af zijn) mee tellen met het jureren. Je kunt niet winnen met een half afgemaakt plot.

Aan de slag
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze wedstrijd? Alle informatie staat op https://geocraft.nl/wedstrijd 

Vragen en meer info
GeoFort heeft met het project GeoCraftNL de unieke Minecraft-server ontwikkeld waar iedereen met een Minecraft Java Edition voor de PC kosteloos met het IP geocraft.nl kan inloggen.

Meer informatie over GeoCraft of over het bouwen in GeoCraft kun je vinden op onze website www.geocraft.nl. Op onze GeoCraft YouTube kanaal vind je instructie video’s die uitleggen hoe alles op GeoCraft werkt en hoe je bijvoorbeeld goed gebruikt kunt maken van het /gc commando om een adres in Nederland op GeoCraft te vinden. Type GeoCraft in de zoekfunctie van YouTube in en je vindt ons kanaal. Vragen over de wedstrijd of over GeoCraft kun je ook stellen op onze helpdesk pagina: https://geocraft.nl/support/.  

Winnaars wedstrijd sporten

Op 30 november zijn de winnaars bekend gemaakt van de vorige Minecraft wedstrijd met het thema Sporten.

De winnaar zijn:

  • VlaFlip  met een 8.3! 🥇
  • josvu  met een 7.7! 🥈
  • GedragExpert – Minotourus  met een 6.9! 🥉
  • zoutpotje met een 6.7! 🎖️

Gefeliciteerd! Ben jij een winnaar, stuur een berichtje naar de online helpdesk (https://geocraft.nl/support/index.php?a=add) onder de categorie Bouwwedstrijd.