Frontoffice medewerker

(24 uur p/w, flexibele werktijden)

 

De functie

In deze functie treed je op als eerste aanspreekpunt voor GeoFort, waarbij je verantwoordelijk bent voor het afhandelen van inkomende telefoongesprekken en het ontvangen en begeleiden van bezoekers en leveranciers. Tevens zet je aanvragen en aanpassingen in het digitale boekingssysteem Smart Event Manager en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van algemene secretariële werkzaamheden ten behoeve van de organisatie.

 

Plaats in de organisatie

Je werkt nauw samen met de sales medewerkers. Hiernaast heb je, door jouw rol, contact met collega’s van diverse afdelingen. Je rapporteert aan de Sales manager.

 

Beschrijving van de werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor correct afhandelen van inkomende telefoongesprekken. Het betreft zowel telefonisch contact met zakelijke partijen als met particulieren voor feestjes, partijen en restaurantreserveringen.
  • Ontvangst en begeleiding van bezoekers en leveranciers van GeoFort
  • Aanvragen en aanpassingen in boekingssysteem Smart Event Manager zetten en communiceren binnen de organisatie.
  • Verantwoordelijk voor het beheer van reserveringen van kinderfeestjes van GeoFort.
  • Afhandeling van inkomende post en verzendklaar maken uitgaande post.
  • Invoeren van contactgegevens in ons CRM systeem.
  • Zorg dragen voor de registratie en afhandeling van gevonden en verloren voorwerpen.
  • Algemene ondersteunende werkzaamheden voor diverse afdelingen.

 

Profiel

De gezochte kandidaat heeft een relevante afgeronde MBO-opleiding en aantoonbare werkervaring op het gebied van office management en/of receptie. We zoeken iemand die servicegericht is en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse taal). Verder verwachten we gedegen kennis van Microsoft Office software (Powerpoint, Excel, Word & Outlook) en bij voorkeur kennis van Smart Event Manager. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met een flexibele instelling ten aanzien van werktijden en werkdagen.

 

GeoFort biedt

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De werktijden zijn in overleg vast te stellen. Het salaris is afhankelijk van werkervaring maximaal € 2.000,- per maand bij een 38-urige werkweek.

 

Solliciteren

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan jouw CV en motivatie uiterlijk 28 februari 2019 onder vermelding van “Vacature Frontoffice” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Locatie

GeoFort ligt zeer centraal gelegen in Nederland. Het vervoer met een auto is zeker aan te raden gezien de rustieke ligging.

<< terug naar vacatures