Eten & drinken

Na een inspannend, leerzaam dagje aan de GeoExperience, kun je tussendoor genieten in ons 3D café van een lekker hapje of drankje. Denk aan een koffie met gebak, high tea, lunch of een borrel. Ons 3D Café heeft een uitgebreide kaart en smakelijke kindergerechten. En dat met prachtig uitzicht op het linielandschap. Kinderen kunnen heerlijk hun gang gaan in de naastgelegen Vleermuisspeurtuin terwijl de ouders nagenieten van hun welverdiende drankje. Iets te vieren? Ook voor (familie)feestenkinderpartijtjesbruiloften en zakelijke evenementen kun je culinair bij ons terecht.

We werken in november met de kleine kaart (i.p.v. het normale menu).

3D Café

Centraal op het forteiland ligt het 3D Café. De uitstraling doet denken aan een oude loods waar diverse geo-accenten in zijn verwerkt. Het café/restaurant heeft een voortreffelijke keuken met een uitgebreide menukaart. Veel wordt vers bereid. Er zijn speciale lekkernijen… ook voor de kinderen. Je kunt hier terecht voor een drankje, gebak, ijs, lunch, high tea, borrel en bbq in de zomermaanden.

Open in de weekenden en schoolvakanties tussen 11:00 – 18:00. De keuken is open van 12.00-17.30 uur. Bekijk hier onze kalender.

Het 3D Café is onderdeel van het museum, maar kan ook los bezocht worden. Het is bij Geofort alleen mogelijk om te reserveren vanaf 10 personen.

Terrassen & buitenleven

Het 3D Café beschikt over drie ruime terrassen waarvan één terras zich aan de kant van de Vleermuisspeurtuin bevindt. Vanaf dit terras met fijne loungebanken heb je een prachtig uitzicht over de Betuwe én kun je gemakkelijk je kinderen in de gaten houden terwijl je zelf nog even nageniet van een hapje of een drankje. Ons terrein is van Staatsbosbeheer… het buitenleven op het fort is prachtig! Er is veel ruimte en groen. En als je om je heen kijkt kun je  verschillende dieren spotten. Denk aan schapen, ganzen, roofvogels, vleermuizen en als je geluk hebt zelfs een ijsvogel.

Keuken & menukaart

Onze keuken bereidt heel veel zelf. We hebben een uitgebreide kaart met een ruime keuze aan (gezonde) gerechten. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van streek- en biologische producten. Zo schenken we de biologische fruitsappen van onze buurman Kavel 55. Verder hebben we bewust voor de (h)eerlijke Fairtrade koffie en thee van Communitea gekozen. Bekijk hier onze menukaart met geo-touch! Want waar komt bijvoorbeeld onze zalm vandaan? En waarom heet onze tomatensoep de Remote Sensing soep?

Allergieën

Op onze menukaart hebben wij allergenen iconen opgenomen. Ook wanneer je een specifiek dieet volgt, kun je op GeoFort een hapje eten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Onze medewerkers kunnen dit altijd met de keuken overleggen.

Voor de kids!

Smullen en je ook nog eens vermaken? Op onze kinderkaart van het 3D Café staan een aantal kleinere gerechten zoals een frietje met snack naar keuze, groentesnack, pancakes en een heuse ‘Fortdog’. Er zijn ook kannen met limonade te bestellen. Ieder kind krijgt een 3D bril met bijhorende kleurplaat. Er zijn voldoende kinderstoelen en er is een verschoonplek. Kinderen hoeven als ze gegeten hebben niet aan tafel te blijven zitten, maar kunnen zich op het afgebakende forteiland vermaken. Denk aan de naastgelegen waterspeelplaats, bamboebouwen, doe-het-zelf-doolhof en de Vleermuisspeurtuin. De oudere kinderen kunnen zelfstandig de GeoExperience bezoeken d.m.v. een polsbandje die ze bij binnenkomst uitgereikt krijgen.

Shared Family Lunch

Een (geo)experience rijker ga je samen aan tafel voor een familielunch waarbij iedereen kan eten en drinken wat hij of zij lekker vindt. Op grote houten planken worden diverse lekkernijen geserveerd. Denk aan seizoensalade, Linge- en maisbrood met tapenade. Zoet beleg, kazen en vleeswaren.

Prijs: volwassene € 12,90 / kinderen (3 t/m 12 jaar) € 7,70 (bij minimaal 6 personen, excl. drankjes)
Uit te breiden met: seizoensoep € 4,10 Oma Bob’s kroket € 2,10

Reserveer je Shared Family Lunch vooraf. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Shared Family Dinner

Geniet na je bezoek aan de GeoExperience van een gezamenlijk familiediner waarbij iedereen kan eten en drinken wat hij of zij lekker vindt. De gerechten worden op houten planken en in grote schalen geserveerd. Denk aan een gebakken kipfilet en rolletje pangafilet gevuld met zalm in witte wijn met knoflooksaus. Uiteraard geserveerd met frieten, salade en gebakken seizoensgroenten.

Vaste tijd van serveren: 17.00 uur (na sluiting GeoExperience).
Prijs: volwassen € 21,10 / kinderen (3 t/m 12 jaar) € 13,90 (van 0-2 jaar gratis). Excl. drankjes

Reserveer je Shared Family Diner vooraf. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Arrangementen & feesten

Op feestdagen zoals Moederdag of Pasen maar ook voor familiefeesten, jubilea, reünies, kinderfeestjes en bruiloften kun je bij ons recreatief-culinair terecht. We hebben verschillende arrangementen gemaakt maar kunnen voor grote groepen ook iets op maat samenstellen, geheel afgestemd op jullie wensen. Bekijk hier de mogelijkheden>>

Landmeet Lounge

Tussen de GeoExperience exhibits in de Kazernestraat ligt de Landmeet Lounge. Bij drukte op het fort kun je hier terecht voor een lekkere koffie, thee, gebakje, soep of een tosti. Deze lounge is ook privé te boeken.