Waar alles om de aarde draait

Dit spannende forteiland is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan. Kinderen kunnen zich ruim 4 uur vermaken met zowel buiten- als binnen activiteiten. Het zelf doen staat voorop!

Het museum is iedere zaterdag en zondag
geopend van 11.00 tot 17.30 uur.
Het weekend van 3 & 4 december zijn we gesloten.
(bekijk openingstijden)

Ontdek de GeoExperience

Duik in de toekomst van de planeet aarde. Ga bij GeoFort het experiment aan. Doe de ‘Climate race’ en zie welke keuzes je hebt om slim kleren te kopen, wijs met afval om te gaan of geen voedsel te verspillen. Kies bij de ‘Green screen’ in welke toekomst jij wil leven. Trap op de hometrainer energie voor je eigen huis bij elkaar.

Kerstvakantie bij GeoFort

Kom jij in de kerstvakantie ook gezellig naar GeoFort? Er is veel binnen te doen, dus ook bij regen, sneeuw en kou kun je op avontuur. Naast alle activiteiten in de GeoExperience kun je in de kerstvakantie ook aan de slag met extra veel Minecraft activiteiten en kun je meedoen in ons GeoLab.

Kerstbrunch

Kom op 2e kerstdag heerlijk brunchen bij GeoFort. Er staat een uitgebreid kerstbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar van 11:00 tot 13:00 uur. Maak er een gezellige familiedag van en combineer de brunch met een bezoek aan ons interactieve kindermuseum.

Wat te doen

Agenda

Nieuws

Over GeoFort

Lees meer over onze visie, missie, historie en de organisatie. Het prachtige fort is als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie erkend als Unesco Werelderfgoed. Hoe uniek is het om op zo’n prachtige historische plek de thema’s van de toekomst te beleven.